Segítség a rászorulóknak

Az Új Magyar Gárda Mozgalom Komárom-Esztergom megyei Hunyadi Mátyás százada is segítséget nyújt ahol tud. Célunk, hogy az ünnepeket kicsit boldogabbá tegyük azok számára is, kiknek az élet mostohább sorsot szánt.

Ételosztás (3)
A JOBBIK Magyarországért Mozgalom tatabányai szervezete ételosztást szervezett a Fő-téren, ahol forró teával, gulyással, gyermekjátékok adományozásával telt a nap.

Ételosztás (1)Gárdistáink sátorállítással, a rendezésben való segítségéggel és emberies beszélgetéssel tudták kivenni részüket a munkából.  Ételosztás (2)
Később értesültünk egy háromgyermekes bajba jutott családról, ahol az apa a közelmúltban tragikus körülmények között elhunyt. A gyermekeit immár egyedül nevelő anya kért segítséget. A JOBBIK Magyarországért Mozgalom oroszlányi szervezete játék és ruha, illetve üzemanyag adománnyal segített.

adományozás (2)Az Új Magyar Gárda Mozgalom tatabányai pártolója bútorral, szőnyegekkel, konyhai felszerelésekkel járult hozzá a segélyszállítmányhoz. Komárom-Esztergom megye gárdistái juttatták célba rögtönzött gyorssegélyt. Három óvodáskorú kisgyermek és egy elkeseredett anyuka arcára tudtunk kis időre újból mosolyt csalni, hogy feledjék a velük történteket. A helyszínen derült ki, hogy az elhunyt édesapa roma származású volt, ami ebben az esetben semmit sem számít ám mi gárdisták nagyon örültünk.

adományozásA család boldogan fogadott bennünket és nem a viszály, hanem a szeretet, magyarság és emberi méltóság volt a főszerep. Hiszen pár nap és tényleg a szeretetet és Jézus születését ünnepeljük.

Szebb jövőt!

Oláh Róbert gárdista, UMGM KEM

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s